Welkom

Contact opnemen met Jef Slijderink Piano's en Vleugels

 

 

Welkom bij Jef Slijderink Piano´s Vleugels. Achter dat onopvallende opschrift schuilt meer dan u waarschijnlijk denkt. In de eerste plaats vakmanschap en liefde voor het vak. En als je continu bezig bent met klavieren, dan vergeet je al gauw dat er nog een heleboel mensen zijn die nog nooit van je hebben gehoord. Laat staan van je bedrijf en je service.

Wij hebben alleen piano’s van naam en faam in ons assortiment: Petrof, Pleyel, Schimmel, Kawai en Yamaha. Vrij te bezichtigen in onze winkel en uit voorraad leverbaar. Daarnaast is er een ruim assortiment occasions. Wij verkopen geen zogenaamde Yamaha Parallel import piano´s omdat zij niet aan de gestelde Europese  kwaliteitseisen voldoen, en niet aangepast zijn op ons klimaat.  Een piano van Chinese makelij, voorzien van een Duitse fantasienaam, zult u bij ons ook niet aantreffen. Wij verhuren  piano’s en vleugels voor concerten en evenementen.

Bij Jef Slijderink kunt u  al meer dan veertig jaar terecht voor alle mogelijke reparaties, stemmingen, intoneren en reguleren. Zelfs als uw instrument een ander kleurtje moet krijgen, zorgen wij daarvoor.

Dealer van:

Schimmel Pianos LogoYamaha Logo PurpleKawai

Aangesloten bij:

VvPN logoNPMB logoFacebooklogo