Piano kopen in Utrecht

Piano kopen in Utrecht, Houten en omgeving

Als u een piano wilt kopen in Utrecht, Houten of directe omgeving, dan bent u van harte welkom bij Pianostem- en Reparatiebedrijf Jef Slijderink. In onze winkel bieden we u een groot assortiment nieuwe en gebruikte piano’s van uitstekende kwaliteit. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak, kunnen we u tevens voorzien van een persoonlijk advies.

Een piano is een prachtig instrument en vormt in veel gevallen de basis voor een muziekstuk. Piano spelen wordt dan ook vaak als een kunst gezien. Elke klavier heeft zijn eigen unieke geluid en eigenschappen. Op deze manier wordt pianospelen een echte beleving. Natuurlijk is het belangrijk dat de piano aan uw persoonlijke wensen en eisen kan voldoen. De aanschaf van een dergelijk instrument is dan ook een weloverwogen keuze.

Bij Pianostem- en Reparatiebedrijf Jef Slijderink staan we dan ook graag voor u klaar als u een piano wilt kopen in Utrecht, Houten of omgeving. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van piano verkoop, verhuur en reparatie. Ook als u op zoek bent naar een pianostemmer in Utrecht, Houten of omgeving staan we voor u klaar.

Nieuwe of gebruikte piano kopen

Binnen onze showroom heeft u altijd een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte piano’s van hoge kwaliteit. Wij verkopen alleen piano’s van de beste merken. Uiteraard voldoen al onze nieuwe piano’s en occasions aan de Europese kwaliteitseisen. Wij verkopen piano’s van merken zoals Kawai, Pleyel en Petrof. Onze instrumenten zijn altijd uit voorraad leverbaar.

Ook als u een gebruikte piano wilt kopen in Utrecht, Houten of omgeving bent u zeker van een goede aankoop. Onze tweedehands piano’s worden voor de verkoop volledig nagekeken en waar nodig gerestaureerd en gestemd. Als ervaren muzikanten beschikken we over veel ervaring in het vak. We kunnen u dan ook altijd van een gedegen advies voorzien als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte piano.

Ook voor piano verhuur in Utrecht, Houten en omgeving staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een goede piano wilt huren voor een evenement of een concert. Daarbij voorzien we u natuurlijk van een uitstekende en klantvriendelijke service. We heten u dan ook van harte welkom in onze showroom als u graag een piano wilt kopen in Utrecht, Houten of in de directe omgeving. Al onze nieuwe en tweedehands piano’s zijn te bezichtigen en uit voorraad leverbaar.