Pianostemmer Utrecht

Pianostemmer in Utrecht, Houten of omgeving

Bij Pianostem- en Reparatiebedrijf Jef Slijderink bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een pianostemmer in Utrecht, Houten of directe omgeving. Door onze ruime ervaring in het vak én als muzikant, weten we precies welke klank gerelateerde werkzaamheden we moeten uitvoeren voor een optimale geluidservaring. Als pianostemmer in Utrecht, Houten en omgeving staan we dan ook graag voor u klaar.

Een piano heeft een unieke, zuivere en zachte klank die prettig in het gehoor ligt. Deze klanken komen voort uit de snaren die zich in de kast van de piano bevinden. Dit gaat gepaard met een behoorlijke trekkracht die op kan lopen tot +/- 80 kg per snaar. Naarmate de piano intensief wordt gebruikt, kan er een klankverschil ontstaan. Daardoor wordt de geluidservaring en de klank die de piano afgeeft belemmerd.

In dat geval moet de piano gestemd worden. Als ervaren pianostemmer in Utrecht, Houten en omgeving doen we dat graag voor u. Daarvoor maken we gebruik van de meest innovatieve en moderne technieken. De stemming kan op deze manier heel exact en precies uitgevoerd worden. De technieken die wij gebruiken worden volledig afgestemd op de specifieke klanken en eigenschappen van uw piano. Zo bent u altijd zeker van een professionele en correct uitgevoerde stemming.

Ervaren pianostemmer in de omgeving van Utrecht

Naast het stemmen en repareren van diverse soorten piano’s, bent u bij Jef Slijderink ook aan het juiste adres voor pianoverhuur in Utrecht, Houten en omgeving. Bijvoorbeeld als u een extra piano nodig heeft voor een muziekconcert of een ander evenement. Als pianostemmer maken we gebruik van moderne RCT-software. Dat stelt ons in staat om vrijwel elke piano optimaal te kunnen afstemmen voor een uitstekende geluidservaring.

Met ruim 40 jaar ervaring in het vak en als muzikant, weten we precies waar deze klanken aan moeten kunnen voldoen. Bijvoorbeeld als het klankbord van uw piano door toedoen van vocht of droogte geen zuivere klanken meer produceert. Als u op zoek bent naar een ervaren en professionele pianostemmer in Utrecht, Houten of omgeving staan we dan ook graag voor u klaar.

Wilt u een piano kopen? Bij Pianostem- en Reparatiebedrijf Jef Slijderink bent u ook welkom wanneer u een piano wilt aanschaffen in Utrecht, Houten of omgeving. In onze showroom bieden we u altijd een ruime keuze aan nieuwe en tweedehands piano’s van de beste merken. Voor het laten stemmen of repareren van uw piano in Utrecht of directe omgeving bent u bij ons van harte welkom.