Bedrijfsinfo

Loop eens binnen in de winkel van Jef Slijderink Piano’s en Vleugels als u overweegt een piano te kopen. Diverse instrumenten staan tot uw beschikking om te bespelen. Geselecteerd op kwaliteit, klankkleur en duurzaamheid. Geheel in overeenstemming met uw persoonlijke verlangens komen wij tot een op maat gesneden advies in diverse prijsklassen. Alleen een goede piano is waardevast en geeft vele jaren speelplezier. Zogenaamde Parallel import piano´s van Yamaha, of Chinese instrumenten met oudduitse namen op het klavierdeksel, zoals bv Steinbach of Gebr. Perzina, zult u bij ons niet vinden.

Het kopen van een piano of vleugel is een kwestie van vertrouwen. Bij Jef Slijderink Piano’s en Vleugels, aangesloten bij de NPMB, betekent dit dat u koopt met garantie. Regelmatig onderhoud van uw kostbare instrument waarborgt vele jaren probleemloos muziekplezier.

Wij leveren piano’s en vleugels met het Yamaha Silent systeem die speciaal voor de Europese markt vervaardigd zijn. U luistert naar uw eigen spel via de hoofdtelefoon zodat anderen u niet kunnen horen. Vraag ons gerust als u daar meer over wilt weten.

Tot ziens in onze winkel !